Partnere

Screen Shot 2019-04-23 at 17.32.53.png

Institutt for energiteknikk (IFE) er en forskningsstiftelse for energi- og nukleærteknologi. Instituttet jobber for et mer miljøvennlig kraftproduksjonssystem som utnytter energikilder. 

Nordisk Sikkerhet samarbeider med IFE om ikke-spredning og nedrustningsaktiviteter som en del av dette initiativet mellom Storbritannia og Norge.

imgonline-com-ua-Transparent-background-

Et diversifisert kanadisk selskap som tilbyr profesjonelle tjenester innen helse, IT, opplæring, ingeniørvirksomhet og produksjon. Calian, med over 3000 ansatte, har kontorer og prosjekter i Canada, USA og andre internasjonale markeder. 

Nordisk Sikkerhet og Calian tilbyr løsninger for håndtering av krisesituasjoner på anlegg med nukleære og radiologiske materialer, for det norske markedet. 

Screen Shot 2019-04-24 at 10.58.35.png

Razor Ribbon oppfyller kundenes behov ved å tilby uovertruffen kvalitet, levering og verdi på tvers av en robust produktserie som inkluderer stål-, PVC- og aluminiumsrør, armert kabel og fleksible rør, metallrammer, trådkurver, kabeltrau og andre komplementære produkter, deriblant armatur og mekaniske rør. 

Nordisk Sikkerhet samarbeider med Razor Ribbon om å levere barberblad-piggtråd i verdensklasse, samt andre produkter, til det norske markedet. 

SherpNorge_Yellow.png

SHERPs banebrytende egenskaper og overlegne offroadevner knuser det konkurrentene har å by på. SHERP er svært pålitelig og helt uunnværlig, enten det gjelder redningsoppdrag, geologiske ekspedisjoner, olje- og gassutvinning, militære operasjoner, fritidseventyr og alt annet mellom himmel og jord. 

Nordisk Sikkerhet er den offisielle forhandleren av SHERP UTV i Norge. 

Unknown.png

IRD holder til i Saskatchewan i Canada, og er et selskap for intelligente transportsystemer og en verdensleder på styring av motorveitrafikk og systemløsninger i kjøretøy:

Nordisk Sikkerhet er den offisielle forhandleren av IRD i Norge. 

SIEZA-produkter beskytter perimeteren til kraftverk, fengsler, sivile og militære flyplasser og fabrikker, men også kjøpesentre, boligblokker og andre bruksområder med behov for høy sikkerhet. 

Nordisk Sikkerhet er den offisielle forhandleren av SIEZA i Norge. 

Confections Carcajou er basert i Quebec i Canada, og spesialiserer seg på sying og utvikling av tilbehør og taktisk utstyr til bl.a. militæret, politiet og sikkerhetsvesenet. Selskapet tilbyr også slitesterke geværreimer, ryggsekker, medisinske vesker, servanter og andre produkter.

Nordisk Sikkerhet er den offisielle forhandleren av Confections Carcajou i Norge. 

PRE Labs holder til i British Columbia i Canada, og tilbyr en omfattende og voksende serie med verneutstyr: skjulte skuddsikre vester, utvendige og taktiske vester, myke og harde panserplater, "aktiv skytter"-sett, vesker, et tilbehør og annet

 

Nordisk Sikkerhet er den offisielle forhandleren av PRE Labs i Norge. 

SBGS (State Border Guard Service) beskytter Ukrainas landegrenser og maritime grenser.

 

Nordisk Sikkerhet har samarbeidet med SBGS om å utstyre en rekke grenseenheter med tekniske hjelpemidler og gi dem opplæring i kontrollering av nukleære og radiologiske materialer. 

Rosatomflot er ansvarlig for driften og vedlikeholdet av russiske atomdrevne isbrytere og spesialfartøy. Selskapet har deltatt i en rekke internasjonale prosjekter og initiativer for å beskytte, konsolidere og repatriere radiologiske og nukleære materialer over hele verden. 

Nordisk Sikkerhet samarbeider med Rosatomflot om å forbedre områder av selskapets systemer for fysisk beskyttelse. 

Rosatomflot er ansvarlig for driften og vedlikeholdet av russiske atomdrevne isbrytere og spesialfartøy. Selskapet har deltatt i en rekke internasjonale prosjekter og initiativer for å beskytte, konsolidere og repatriere radiologiske og nukleære materialer over hele verden. 

Nordisk Sikkerhet samarbeider med Rosatomflot om å forbedre områder av selskapets systemer for fysisk beskyttelse. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Nordisk Sikkerhet AS

Lommedalsveien 230, bygg 4B

1353 Bærums Verk, Norge

tel. +47 46 50 11 30

e-post: pavel.tishakov@nordisksikkerhet.no

Finn oss på Mølladammen Næringspark

© 2019 Nordisk Sikkerhet AS | NO 913 066 405 MVA | Alle rettigheter reservert