SHERP norge gjør seg klar til fsi-messen 2019 på akershus festning

SHERP Norge-forhandleren Nordisk Sikkerhet AS skal delta på den åpne dagen / messen til forsvars- og sikkerhetsindustriens forening (FSi-messen) den 29. august 2019. 

Den store, røde SHERP-en, som deltok på Oslo Motor Show i 2018 og Camp Villmark-messen i 2019, vil stå utstilt utenfor inngangen til Nordisk Sikkerhet sin stand. Under FSi-messen, som besøkes av tusenvis av mennesker hvert år, stiller over 60 medlemsselskaper ut det beste de har av militære og militærrelaterte varer og tjenester.  

Nordisk Sikkerhet ser frem til å gi besøkende på messen en smakebit av hva SHERP Norge har å by på. «SHERP er et unikt amfibisk terrengkjøretøy som har mye å tilby det norske forsvaret», sa SHERP Norge-partner og Nordisk Sikkerhet sin administrerende direktør, Pavel Tishakov. «Det er et svært lett og robust kjøretøy med fantastisk drivstoffeffektivitet og -kapasitet, hvilket gir det lang rekkevidde. Det tåler dessuten svært kalde temperaturer, helt ned til -40 °C, samtidig som det holder personell og utstyr varmt. Alt dette gjør SHERP til et perfekt arktisk strids- og logistikkjøretøy».

Foruten å svare på spørsmål og gi en detaljert fremvisning av kjøretøyet, kan interesserte kunder under messen avtale en prøvetur med SHERP Norge. Prøvekjøring har tidligere funnet sted i Rodskogen Offroadpark, men SHERP Norge er åpen for å besøke interesserte kunder over hele Norge. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Nordisk Sikkerhet AS

Lommedalsveien 230, bygg 4B

1353 Bærums Verk, Norge

tel. +47 46 50 11 30

e-post: pavel.tishakov@nordisksikkerhet.no

Finn oss på Mølladammen Næringspark

© 2019 Nordisk Sikkerhet AS | NO 913 066 405 MVA | Alle rettigheter reservert